10 min.

Tortizza primavera met parmaham en rucola

tostibanaan-tortizza-primavera-parmaham-rucola

Ingrediënten

  • 1 x
    Tortilla wrap
  • 2 el
    Tomatensaus
  • 10 g
    Parmezaanse kaas
  • 25 g
    Parmaham
  • 10 g
    Rucola
1 Personen

Stappen

Combineer de Italiaanse en Mexicaanse keuken en je krijgt de tortizza. Een lichte pizza die je super snel hebt belegd. Deze maaltijd staat binnen 10 minuten op tafel.

  • 1

    Voorverwarm de oven op 180 graden. Smeer de wrap lichtelijk in met de tomatensaus. Niet te dik insmeren.

  • 2

    Strooi een beetje geraspte parmezaanse kaas over de tomatensaus. Doe in de oven en bak zon 6 tot 8 minuten.

  • 3

    Met een kaasschaaf schaaf je wat grotere vlokken van de parmezaanse kaas en je haalt de parmaham uit de verpakking.

  • 4

    Als de tortizza klaar is beleg je deze met de rucola en ham. Strooi nu de parmezaanse kaas over het geheel. Enjoy!