15 min.

Tortizza Napoletana met ansjovis

tostibanaan-tortizza-napoletana

Ingrediënten

  • 1 x
    Tortilla wrap
  • 2 el
    Tomatensaus
  • 50 g
    Mozzarella di bufala
  • 4 x
    Basilicum blaadjes
  • 5 x
    Ansjovis
1 Personen

Benodigdheden

  • Oven

Stappen

Trek in een pizza met vis? Probeer eens een Tortizza. Een lichte pizza die je super snel hebt belegd. Deze Napoletana met ansjovis is om te smullen.

  • 1

    Voorverwarm de oven op 180 graden. Smeer de wrap lichtelijk in met de tomatensaus. Niet te dik insmeren.

  • 2

    Snijd de mozzarella in dunne rondjes en leg op de tortizza.

  • 3

    Leg de ansjovis ook op de tortizza. Snijd eventueel doormidden. Doe de tortizza nu zo’n 6 tot 8 minuten in de oven.

  • 4

    Snijd de basilicum blaadjes in reepjes en leg op de tortizza als deze klaar is. Enjoy!