15 min.

Quinoasalade

tostibanaan-quinoa-salade-bosui-pijnboompitten

Ingrediënten

  • 200 g
    Quinoa
  • 3 x
    Bosui
  • 0.25 x
    Rode kool
  • 0.5 x
    Limoen
  • 15 g
    Pijnboompitten
  • 3 el
    Olijfolie
2 Personen

Stappen

Maak zelf deze frisse quinoasalade. Door de limoen krijg je een exotische tint en een heerlijk zomers gerecht wat je zo gemaakt hebt.

  • 1

    Bereid de quinoa volgens de instructies op de verpakking.

  • 2

    Snijd ondertussen de bosuitjes en rode kool in kleine stukjes. Rooster ook de pijnboompitten drie minuutjes in een droge pan.

  • 3

    Wanneer de quinoa klaar is spoel je deze af met koud water en laat je het goed uitlekken.

  • 4

    Voeg alles samen en pers de limoen hierover uit. Mix ook de olijfolie door het geheel.

  • 5

    Breng op smaak met zout en peper. Enjoy!