20 min.

Gevulde paprika met gehakt en kaas

tostibanaan-gevulde-oranje-paprika-gehakt

Ingrediënten

  • 1 x
    Oranje paprika
  • 100 g
    Gehakt
  • x
    Ui
  • 1 x
    Knoflookteentje
  • 50 g
    Parmezaanse kaas
  • 10 g
    Bosui
1 Personen

Benodigdheden

  • Oven

Stappen

Dit eenvoudige Griekse recept met zoete oranje paprika gevuld met gehakt, ui en Parmezaanse kaas is snel gemaakt met behulp van de oven.

  • 1

    Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de paprika door midden en verwijder de pitten.

  • 2

    Snijd vervolgens de ui in kleine stukjes en pers de knoflook. Bak de knoflook en ui met een beetje olijfolie ongeveer 3 minuten.

  • 3

    Voeg nu het gehakt toe en bak in ongeveer 3 minuten bruin. Voeg hier naar smaak zout en peper toe.

  • 4

    Vul de paprika met het mengsel en besprenkel met Parmezaanse kaas. Doe de paprika ongeveer 15 minuten in de oven.

  • 5

    Snijd ondertussen de bosui. Wanneer de paprika klaar is strooi je de bosui erover. Voeg nog een keer naar smaak zout en peper toe. Eet smakelijk!