15 min.

Couscoussalade met munt

tostibanaan-couscous-salade-munt-pijnboompitten

Ingrediënten

  • 100 g
    Couscous
  • 1 x
    Citroen
  • 1 x
    Knoflookteentje
  • 15 g
    Peterselie
  • 5 g
    Munt
  • 60 g
    Pijnboompitten
2 Personen

Stappen

Een frisse vegetarische salade met munt, citroen en pijnboompitten. Dit gerecht heb je in no time bereid.

  • 1

    Breng wat water aan de kook. Doe de couscous in een schaal. Schenk het kokende water erover en laat 10 minuten met rust.

  • 2

    Rasp en pers de citroen uit. Meng de rasp, sap en de eetlepels olie door de couscous. Pers ook de knoflook hierboven uit.

  • 3

    Snijd de peterselie en munt zo fijn mogelijk en doe ook dit bij de couscous.

  • 4

    Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie tot ze goudbruin zijn en voeg toe aan de couscous. Eet smakelijk!