10 min.

Bruschetta met dadel en mozzarella

tostibanaan-bruschetta-dadel-mozzarella-rucola

Ingrediënten

  • 1 x
    Stokbrood
  • 125 g
    Mozzarella
  • 25 g
    Rucola
  • 6 x
    Dadel
  • 2 el
    Balsamico azijn
2 Personen

Stappen

Een Italiaanse tapa zonder tomaat maar met mozzarella, rucola en dadel. Makkelijk gemaakt en snel op te dienen.

  • 1

    Snijd het stokbrood in plakken en bestrijk beide zijden met een beetje olijfolie.

  • 2

    Pluis de mozzarella met een vork tot het kleine sliertjes zijn.

  • 3

    Doe het brood in een pan en bak beide zijden tot deze krokant zijn.

  • 4

    Verdeel de rucola en mozzarella over de broodjes en besprenkel deze met de balsamicoazijn.

  • 5

    Leg tot slot per broodje een dadel op de mozzarella. Enjoy!