15 min.

Tortizza geitenkaas met walnoot

tostibanaan-tortizza-walnoot-geitenkaas

Ingrediënten

  • 1 x
    Tortilla wrap
  • 50 g
    Tomatensaus
  • 50 g
    Geitenkaas
  • 20 g
    Geraspte kaas
  • 5 g
    Rucola
  • 3 x
    Walnoot
1 Personen

Benodigdheden

  • Oven

Stappen

Met ons recept voor de tortizza kun je alle kanten op. Deze frisse versie is met geitenkaas en walnoot.

  • 1

    Verwarm de oven voor op 200 graden. Haal de wrap uit de verpakking en smeer de tomatensaus over de gehele bodem.

  • 2

    Snijd de geitenkaas in stukken en leg deze op deze op de tomatensaus. Strooi hierna de geraspte kaas eroverheen.

  • 3

    Doe de wrap, op een rooster, in de oven voor 10 minuten. Pak een aantal walnoten en breek deze in stukjes.

  • 4

    Leg ze verspreid over de wrap. Pak vervolgens een handje vol met rucola en leg deze in het midden. de Tortizza is nu klaar om te eten. Enjoy!