20 min.

Thai green curry

tostibanaan-thai-green-curry

Ingrediënten

  • 1 x
    Curry paste
  • 300 g
    Kip
  • 200 ml
    Kokosmelk
  • 100 g
    Bladspinazie
  • 10 x
    Cherry tomaat
  • 400 g
    Kikkererwten
  • 1 x
    Ui
4 Personen

Stappen

Door deze milde curry uit de Thaise keuken kun je weer even dagdromen over al jouw reisavonturen.

  • 1

    Snijd de kipfilet in blokjes, en kruid ze met kipkruiden. Versnipper de ui en bak in een pan op middelhoog vuur tot deze goudbruin is.

  • 2

    Voeg nu de curry paste en water toe. Als het vocht bijna verdampt is, doe je de kipfilet erbij en bak je dit tot het gaar is.

  • 3

    Giet de kokosmelk in de pan en roer goed door. Voeg de kikkerertwen, cherrytomaten (in kwartjes) en de bladspinazie toe.

  • 4

    Laat het voor 10 minuten staan op een laag vuurtje en roer het af en toe goed door.

  • 5

    Laat het nog een paar minuten afkoelen in de pan. Enjoy your meal!