15 min.

Quinoasalade

Maak zelf deze frisse quinoasalade. Door de limoen krijg je een exotische tint en een heerlijk zomers gerecht wat je zo gemaakt hebt.

Ingrediënten:

  • 200  g
    Quinoa
  • x
    Bosui
  • 0,25  x
    Rode kool
  • 0,5  x
    Limoen
  • 15  g
    Pijnboompitten
  • el
    Olijfolie
2 Personen:

Bereiding:

  • 1

    Bereid de quinoa volgens de instructies op de verpakking.

  • 2

    Snijd ondertussen de bosuitjes en rode kool in kleine stukjes. Rooster ook de pijnboompitten drie minuutjes in een droge pan.

  • 3

    Wanneer de quinoa klaar is spoel je deze af met koud water en laat je het goed uitlekken.

  • 4

    Voeg alles samen en pers de limoen hierover uit. Mix ook de olijfolie door het geheel.

  • 5

    Breng op smaak met zout en peper. Enjoy!

arrow link Alle recepten