15 min.

Pasta pesto

Pasta pesto recept. Zonder vlees maar wel met met zongedroogde tomaat, rucola en pijnboompitten. Zo makkelijk en toch lekker creatief.

Ingrediënten:

  • 250  g
    Fusilli
  • 50  g
    Groene pesto
  • 50  g
    Zongedroogde tomaat
  • g
    Rucola
  • 10  g
    Pijnboompitten
2 Personen:

Bereiding:

  • 1

    Kook de pasta fusilli volgens de instructies op de verpakking.

  • 2

    Snijd tijdens het koken van de pasta de zongedroogde tomaat in reepjes en rooster de pijnboompitten kort goudbruin in een droge pan.

  • 3

    Giet de fusilli af en doe het terug in de pan. Smeer de pesto erdoorheen en roer goed door.

  • 4

    Mix nu ook de zongedroogde tomaat, rucola en pijnboompitten door het geheel en serveer. Eet smakelijk!

arrow link Alle recepten