20 min.

Thai green curry

Door deze milde curry uit de Thaise keuken kun je weer even dagdromen over al jouw reisavonturen.

Ingrediënten:

  • pak
    Curry paste
  • 300  gram
    Kipfilet
  • 200  ml
    Kokosmelk
  • 100  g
    Bladspinazie
  • 10  stuks
    Cherry Tomaat
  • blikje
    Kikkererwten
  • stuk
    Ui
4 Personen:

Bereiding:

  • 1

    Snijd de kipfilet in blokjes, en kruid ze met kipkruiden. Versnipper de ui en bak in een pan op middelhoog vuur tot deze goudbruin is.

  • 2

    Voeg nu de curry paste en water toe. Als het vocht bijna verdampt is, doe je de kipfilet erbij en bak je dit tot het gaar is.

  • 3

    Giet de kokosmelk in de pan en roer goed door. Voeg de kikkerertwen, cherrytomaten (in kwartjes) en de bladspinazie toe.

  • 4

    Laat het voor 10 minuten staan op een laag vuurtje en roer het af en toe goed door.

  • 5

    Laat het nog een paar minuten afkoelen in de pan. Enjoy your meal!

arrow link Alle recepten