20 min.

Gevulde paprika met gehakt en kaas

Dit eenvoudige Griekse recept met zoete oranje paprika gevuld met gehakt, ui en Parmezaanse kaas is snel gemaakt met behulp van de oven.

Ingrediënten:

  • x
    Oranje paprika
  • 100  g
    Gehakt
  • 0,5  x
    Ui
  • x
    Knoflookteentje
  • 50  g
    Parmezaanse kaas
  • 10  g
    Bosui
1 Personen:

Bereiding:

  • 1

    Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de paprika door midden en verwijder de pitten.

  • 2

    Snijd vervolgens de ui in kleine stukjes en pers de knoflook. Bak de knoflook en ui met een beetje olijfolie ongeveer 3 minuten.

  • 3

    Voeg nu het gehakt toe en bak in ongeveer 3 minuten bruin. Voeg hier naar smaak zout en peper toe.

  • 4

    Vul de paprika met het mengsel en besprenkel met Parmezaanse kaas. Doe de paprika ongeveer 15 minuten in de oven.

  • 5

    Snijd ondertussen de bosui. Wanneer de paprika klaar is strooi je de bosui erover. Voeg nog een keer naar smaak zout en peper toe. Eet smakelijk!

arrow link Alle recepten