5 min.

Bruschetta met dadel en mozzarella

Een Italiaanse tapa zonder tomaat maar met mozzarella, rucola en dadel. Makkelijk gemaakt en snel op te dienen.

Ingrediënten:

  • x
    Stokbrood
  • 125  g
    Mozzarella
  • 50  g
    Rucola
  • x
    Dadel
  • el
    Balsamicoazijn
2 Personen:

Bereiding:

  • 1

    Snijd het stokbrood in plakken en bestrijk beide zijden met een beetje olijfolie.

  • 2

    Pluis de mozzarella met een vork tot het kleine sliertjes zijn.

  • 3

    Doe het brood in een pan en bak beide zijden tot deze krokant zijn.

  • 4

    Verdeel de rucola en mozzarella over de broodjes en besprenkel deze met de balsamicoazijn.

  • 5

    Leg tot slot per broodje een dadel op de mozzarella. Enjoy!

arrow link Alle recepten